ejaculare

Care este produsul produsul cel mai potrivit pentru mine ?

spray ejaculare precoce penis

Un spray pentru ejaculare precoce este caracterizat de faptul ca este foarte usor de aplicat de fiecare data cand este nevoie de un control foarte eficient pentru erectie. Ambalajul care protejeaza continutul produsului este in cele mai multe cazuri din metal, fiind foarte rezistent indiferent de modul in care il pastrati. Orice spray pentru ejacularea incape usor in orice buzunar fiind absolut discret, astfel incat secretul rezistentei tale sexuale va fi pastrat in siguranta.

In cazul spray-urilor pe care le comercializam efectul se instaleaza imediat dupa pulverizare, nefiind nevoie de mai mult de 30 de secunde pentru ca substanta activa sa isi faca efectul. Recomandam folosirea unui spray barbatilor care vor efectul rapid si in principiu nu doresc ca partenera sa fie constienta ca acesta foloseste un produs de acest tip.

stud fortepenis marathonstud 100
crema ejaculare precoce

Crema pentru tratament ejaculare precoce este de asemena un produs eficient, dar fata de spray prezinta mici dezavantaje. Aceste dezavantaje nu se refera la faptul ca produsul pentru control erectie a barbatului este mai slab ca si concentratie a ingredientelor active ci pur si simplu la modul de ambalare, fiind putin mai incomod de purtat in orice ocazie. Efectul ca si in cazul spray-urilor este imediat simtit.

Pentru ca efectul unei creme pentru ejacularea precoce sa se instaleze este nevoie ca sa folositi o cantitate de marimea unui bob de mazare pe care il aplicati in special pe partea inferioara a capului penisului (zona preputului), aplicand niste miscari circulare fine pentru ca aceasta sa fie absorbita eficient in piele. Procesul de absortie al cremei poate dura pana la 1 minut, fiind foarte important sa aplicati o cantitate cat mai mica de produs.

langzeit cremacorrige cremagel bull power